Støttemur eller tapper i have og indkørsel

Vi arbejder med fliser, sten, granit og træ

Drømmer du om at få en støttemur i din have eller forhave? Så lad os bygge muren for dig. Hos BH Have og Anlæg anlægger vi trapper og støttemure i forskellige materialer såsom fliser, granit, natursten og træ i bl.a. Svinninge, Jyderup, Vipperød, Holbæk samt adskillige andre steder.

Vi har stor erfaring som anlægsgartner og brolægger, og vi laver spændende haveanlæg i alle størrelser. Vi har en høj faglighed og sætter en ære i at udføre arbejdet til tiden. Samtidig lægger vi vægt på at engagere os selv og kunden i hele processen fra ideudvikling til det færdige anlægsarbejde.

Niveauforskelle kan bindes sammen med trapper

Det kan være fordelagtigt at anlægge støttemure og måske trapper, hvis din grund er meget kuperet eller skrånende.​

Formålet med støttemure er at opdele haven, så det enkelte niveau bliver mere jævnt. De forskellige niveauer kan bestå af græsplæner, terrasser, stier og indkørsler, og de kan bindes sammen med trapper. En støttemur kan også anvendes til et højbed.

Anlægning af trapper og støttemure bør ske på et stærkt fundament, så de bliver liggende/stående under de danske vejrforhold, hvor regn og frost kan gøre stor skade. Samtidig skal støttemuren kunne modstå et betydeligt tryk – ikke mindst, hvis der f.eks. er hækplanter bag muren. I så fald bør muren bygges af sten eller betonelementer.

Hør mere om muligheden for en støttemur

Der er mange muligheder, men vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning. Kontakt os gerne for at høre nærmere og for at aftale et møde. Vi kommer gerne ud for at se på din grund. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for en støttemur.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontakt formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud. 

 
 
 
Opload foto af opgaven:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1​

Høj kundetilfreds​

2

Kvalitet fremfor alt​

3

Vi udfører alle opgaver indenfor have & anlæg​