Haveanlæg – anlæg og pleje for private og erhverv

Vi har en høj faglighed og leverer til aftalt tid

Drømmer du om at få et nyt park- eller haveanlæg? Så lad os ordne din have eller park. Hos BH Have og Anlæg udfører vi pleje- og anlægsopgaver i alle typer haver og parker. Vi arbejder for både privat- og erhvervskunder i bl.a. Svinninge, Jyderup, Vipperød, Holbæk og omegn.

Vi har flere års erfaring som faguddannet anlægsgartner, hvor vi arbejder inden for både det grå og det grønne område. Vi lægger vægt på at engagere os selv og kunden i hele arbejdsprocessen. Samtidig har vi en høj faglighed og sætter en ære i at levere til tiden.

Vi gør haver og grønne arealer til en fryd for øjet

Vi udfører alle former for pleje- og anlægsopgaver. Det kan være alt fra anlægning af en indkørsel foran huset til anlægning af en lille forhave ud til villavejen. Det kan også være en stor grund omkring sommerhuset eller en offentlig park. Uanset hvor haven eller parken ligger, skal den være en fryd for øjet. Et fristed, hvor du og andre kan koble af, finde ro og få ny energi.​


​Vi kan bl.a. anlægge eller udføre:

●​ Trapper

●​ Indkørsel

​ Støttemur

● Græsplæne

Ny terrasse

●​ Plantning af hæk

●​ Blomsterbed

●​ Opsætning af hegn

●​ Anden form for haveanlæg

Derudover tilbyder vi alt inden for haveservice, hvor en havemand varetager den løbende pleje såsom græsslåning, plantning af hæk og beskæring af træer m.v.

Få mere information om alle typer haveanlæg

Kontakt os gerne for at høre meget mere, og vi sender gerne en anlægsgartner eller brolægger ud for at gennemgå dine ønsker og behov.
​Samtidig kan vi komme med inspiration, råd og vejledning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på at lave dit haveanlæg.