Opsætning af hegn og espalier

Vi sætter en ære i høj faglighed

Er du på udkig efter en anlægsgartner, som tilbyder opsætning af hegn? Så lad os opsætte dit havehegn. Hos BH Have og Anlæg udfører vi alle former for hegnsopsætning for private, erhverv og boligforeninger. Vi kører ud til kunder i bl.a. Holbæk, Svinninge og Jyderup samt adskillige andre steder.

Vi har stor erfaring med anlægning af haver og andre grønne områder, og vi har erfaring med alt fra plankeværker til espalierer. Vi sætter en ære i høj faglighed, men også i at engagere os selv og kunden i hele processen.

Havehegn tilfører en helt ny dimension

Et espalier eller et havehegn kan tilføre en helt ny dimension til din have. Det kan være med til at skabe en rumfornemmelse med en særlig atmosfære og hygge. Espalierer giver endvidere mange muligheder for spændende beplantning, der kan tiltrække bier, insekter og sommerfugle.

Havehegn kan holde nysgerrige blikke ude af ens forhave, men også hunde og andre dyr. Omvendt kan det også holde hunden inde. Det kan endvidere holde mindre børn inde, så de ikke løber ud på vejen.​

Det er mange muligheder ved opsætning af hegn. Det mest populære materiale er træ. Det gælder både stolper og fag med videre. 

​Andre foretrækker dog stolper af beton eller metal. Vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning, hvor vi deler ud af vores viden som erfaren havemand.

Få et tilbud på opsætning af hegn

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på din have eller dit grønne område. Her kan vi tale mere om, hvad du ønsker, og hvad vi tænker. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for opsætning af hegn. Vi fortæller også gerne mere om, hvad vi tilbyder inden for anlægning af have, terrasse og belægning.