Fliselægning​

Få lavet fliselægning til en skarp pris hos os

Drømmer du om nye fliser i haven? En flot flisebelægning kan gøre en verden til forskel. Hos BH Have og Anlæg klarer vi opgaven. Vi har mange års erfaringen indenfor fliselægning, og vi kan klare både store og små udendørs projekter. Intet er for kompliceret for os, og vi finder gerne en unik løsning til din have.

Vi er et anlægsgartneri, som vægter god kvalitet frem for alt. Når du vælger vores professionelle anlægsgartnere til dit projekt, er du sikker på at få resultater i solidt håndværk og den bedste kvalitet. Vi holder til i Svinninge, og vi har kunder til fliselægning i både Svinninge, Jyderup, Holbæk og omegn.

Fordele ved vores arbejde

Hvis du vælger os som brolægger til at lave din næste fliselægning, kan du være sikker på, at få gode resultater. Vi har dig med hele vejen igennem processen, og hvis du bliver i tvivl om noget, så står vi klar med professionel rådgivning.

Kundetilfredshed er i højsædet i vores virksomhed, og vi gør alt, hvad vi kan, for at leve op til dine forventninger. Du får altid god service, og vi holder alle aftaler. Vi er en Smiley Håndværker, hvilket betyder, at du har garanti på at få god kvalitet og god service. Vi kan klare alle opgaver indenfor have- og anlæg. Så har du brug for at få fikset andet end nye fliser, så behøver du kun at henvende dig ét sted.

Få et godt tilbud på fliselægning

Vi tilbyder altid flisebelægning til en god pris. Har du spørgsmål omkring lægning af fliser, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar med kyndig rådgivning og et skarp, uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon eller send os en mail i dag og vi vender retur snarest muligt!

Få et uforpligtende tilbud

​Udfyld kontakt formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Opload foto af opgaven:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1​

Høj kundetilfreds​

2

Kvalitet fremfor alt​

3

Vi udfører alle opgaver indenfor have & anlæg​