Indkørsler

Vi hjælper med belægning af ny indkørsel​

Få en lækker og ny indkørsel

Trænger indkørslen til fornyelse, så kontakt BH Have og Anlæg – som brolægger udfører vi alt arbejde indenfor belægning. Vi har mange års erfaring med at lave nye indkørsler, så vi ved hvordan det skal gøres og hvilke ting man skal være opmærksom på. Igennem årene har vi lavet mange indkørsler, der smukt bliver forenet med hus og have – for dette er nemlig også noget som vi tager højde for.

Med baggrund i vores store erfaring på området, deler vi gerne ud af vores ideer, med hensyn til valg af den rette belægning samt mulige forbandt mønstre, der vil sikre den største styrke og stabilitet.

Vi holder til i Svinninge, tæt på Jyderup og Holbæk, hvor mange af vores kunder kommer fra – skal vi også komme en tur forbi dig?

Vi laver alle slags indkørsler

Hvad enten flisebelægningen skal være betonfliser, granit sten eller asfalt, så skaber vi et flot resultat ud fra dine ønsker. Fra indkørslen til entredøren og haven kan vi anlægge stier i samme materiale eller i løse belægninger. Det er med til, at skabe en smuk arkitektonisk helhed. En ny indkørsel er med til at give hele dit hjem et meget mere luksuriøst udtryk, hvilket er noget som de fleste kan lide.

Få et tilbud på en ny indkørsel

Kontakt BH Have og Anlæg så kommer vi ud og besigtiger opgaven på en ny indkørsel og giver et uforpligtende tilbud.​ Vi står også klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have, da det er vigtigt for os, at du som vores kunde føler dig tryg gennem hele processen. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål!

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontakt formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud. 

 
 
 
Opload foto af opgaven:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1​

Høj kundetilfreds​

2

Kvalitet fremfor alt​

3

Vi udfører alle opgaver indenfor have & anlæg​