Havemand til grønne områder i alle størrelser

Vi plejer og anlægger haver og parker

Mangler du en havemand? Så kan vi hjælpe dig. Hos BH Have og Anlæg udfører vi alt inden for haveservice for private, erhverv og boligforeninger i bl.a. Svinninge, Jyderup, Vipperød, Holbæk og omegn.

Vi har flere års erfaring som anlægsgartner, og vi plejer og vedligeholder haver og andre grønne områder i alle størrelser. Vi har en høj faglighed i vores arbejde, og vi sætter altid en ære i at levere til tiden.

Vi tilbyder alt fra pasning til omlægning

Vi laver alle former for havearbejde. Det kan være alt fra pasning af mindre haver til anlægning af større haveanlæg. Vi har bl.a. specialiseret os i omlægning af gamle haver, parker og andre grønne områder.

En stor del af vores opgaver består dog af pleje og vedligeholdelse, hvor vi kommer i faste intervaller eller efter behov. Vi laver meget gerne en fast serviceaftale. Vi kan f.eks. varetage den ugentlige plæneklipning og den halvårlige hækkeklipning.

Vi udfører bl.a.:

●​Beskæring

●​Topkapning

●​Græsslåning

●​Hækklipning

●​Træfældning

●​Stubfræsning

●​Andre opgaver for en havemand

Kontakt din havemand for at få et tilbud

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser. Vi tager gerne en snak om, hvilken hjælp du ønsker, og vi sender gerne en havemand ud for at se nærmere på din have. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud for hækklipning, græsslåning eller andet havearbejde.​