Ny terrasse af fliser, sten eller træ

Vi anlægger flotte og solide fliseterrasser

Drømmer du om at få en ny terrasse i haven? Så lad os anlægge den for dig. Hos BH Have og Anlæg anlægger vi flotte og solide fliseterrasser for både privat- og erhvervskunder i bl.a. Svinninge, Jyderup, Vipperød, Holbæk og omegn.

Vi har flere års erfaring inden for det grå og det grønne område, hvor vi arbejder som både anlægsgartner og brolægger. Vi har en høj faglighed og sætter altid en ære i at levere til tiden. Samtidig lægger vi vægt på, at engagere os selv og kunden i hele arbejdsprocessen fra ide til det færdige anlægsarbejde.

Professionel rådgivning om valg af materialer

Vi tilbyder alle former for anlægning af terrasse. Du kan vælge mellem terrassefliser og sten. Du kan også vælge træ. 

KONTAKT OS IDAG​

Vi anlægger terrassen helt efter dine ønsker, og vi kommer naturligvis med professionel rådgivning om materialer og indretning af uderummet.

​Du kan f.eks. vælge fliser til terrasse, som er lette at holde, eller du kan vælge en hævet terrasse. Du kan også få en blomstertrappe med plads til planter og urter i potter, hvis du ikke har så meget plads.

Vi arbejder også gerne med spændende effekter og forskellige niveauer i haven, når du skal have en ny terrasse. Måske ønsker du et højbed eller et stengærde af kampesten, eller måske vil du gerne have stier i haven. Mulighederne er mange.

Få et uforpligtende tilbud på en ny terrasse

Kontakt os gerne for at få mere information om anlæg af terrasser, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på din have. Her kan vi gennemgå de mange muligheder, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud for lægning af fliser til en ny terrasse.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontakt formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud. 

 
 
 
Opload foto af opgaven:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1​

Høj kundetilfreds​

2

Kvalitet fremfor alt​

3

Vi udfører alle opgaver indenfor have & anlæg​