Hækklipning og

beskæring af buske

Vi holder dine grønne områder flotte

Ønsker du hjælp til hækklipning? Så lad os klippe hækken for dig. Hos BH Have og Anlæg udfører vi alle former for haveservice, herunder klipning af hæk og beskæring af buske. Vi servicerer private, boligforeninger og erhverv i bl.a. Svinninge, Holbæk og Jyderup samt mange andre steder.

Vi har stor erfaring som anlægsgartner, hvor vi plejer og vedligeholder grønne områder i alle størrelser, så de holder sig flotte. Det kan være lige fra en mindre forhave til fællesarealerne i et boligselskab. Vi har en høj faglighed i vores havearbejde, og vi sætter en ære i at udføre arbejdet til tiden.

Få en fast serviceaftale eller ring efter behov

Vi tilbyder serviceaftaler, der inkluderer fast pleje og vedligeholdelse af græsplæner, hække, parkeringsarealer og andre grønne områder.

​KONTAKT OS IDAG​​KONTAKT OS IDAG​

Du kan ringe efter os ved behov, men du opnår kontante fordele, hvis du har en fast serviceaftale.

Mange af vores kunder ønsker, at vi udfører hækklipning i en fast aftale, hvor vi kommer et par gange om året – f.eks. i juni og oktober. Andre ønsker, at vi også udfører en mindre trimning i f.eks. juli. Samtidig kan vi udføre beskæring af buske og træer.

Vi varetager også gerne den ugentlige græsslåning og andet havearbejde på de grønne arealer. Ved hækklipning og beskæring sørger vi naturligvis for bortskaffelse af haveaffald, hvis du ønsker det.

Få et uforpligtende tilbud på hækklipning

Kontakt os for at høre mere om muligheden for at få tilknyttet en fast havemand eller for at tilkalde os, når du har behov for vores service. 

Vi kommer gerne med råd og vejledning til en serviceaftale, der passer til dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for hækklipning eller anden haveservice.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontakt formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud. 

 
 
 
Opload foto af opgaven:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1​

Høj kundetilfreds​

2

Kvalitet fremfor alt​

3

Vi udfører alle opgaver indenfor have & anlæg​